FILETY Z MAKRELI ŁOSOŚ W SOSIE POMIDOROWYM 175 g
Sobota 23 Listopad 14:00 - 15:00
Łosoś Ustka Filety z makreli w sosie pomidorowym 175 g, wysoka zawartość Omega-3, Dobra Marka 2016 - jakość, zaufanie, renoma.
Składniki: filety z makreli kolias (Scomber japonicus / obszar połowu: Ocean Spokojny FAO 61 / złowione w morzu włokiem pelagicznym) (55% ryby przed sterylizacją), sos pomidorowy (45% przed sterylizacją): woda, koncentrat pomidorowy (17%), cukier, musztarda (woda, ocet spirytusowy, gorczyca biała, cukier, sól, przyprawy), skrobia kukurydziana modyfikowana, olej rzepakowy, sól, mąka pszenna, substancja zagęszczająca: guma guar, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przyprawy, naturalny aromat papryki.
Informacje dla alergików:
Zawiera: Ryba, Gorczyca, Pszenica
Przechowywać w temp. +4 °C do +25 °C przy wilgotności względnej do 80%.
Kraj pochodzenia: Polska
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna: | 622 kJ / 149 kcal |
Tłuszcz: | 9,0 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,6 g |
Węglowodany: | 4,0 g |
- w tym cukry | 3,7 g |
Białko | 13 g |
Sól: | 1,1 mg |
Kwasy tłuszczowe Omega-3: | 2,3 g |
- w tym kwas alfa-linolenowy (ALA): | 0.2 |
- w tym kwas eikozapentaenowy (EPA): | 0,7 g |
- w tym kwas dokozaheksaenowy (DHA): | 0,9 g |
Podane wartości mogą ulegać naturalnym wahaniom. |
Producent:
Przetwórstwo Rybne Łosoś Sp. z o.o.
Włynkówko 49 B
76-202 Słupsk 2