FIX KNORR SPAGHETTI 4 SERY 39 g
Wtorek 26 Listopad 14:00 - 15:00
Knorr Fix spaghetti 4 sery z brokułami 39 g, nowy lepszy skład ten sam smak, gwarantujemy sposób na urozmaiconą dietę, doskonały smak, bez barwników, bez konserwantów.
Kompozycja serów, śmietanki oraz brokułów do przygotowania spaghetti 4 sery z brokułami.
Składniki: skrobia, ser topiony (26,1 %) [w tym sery: pleśniowy typu blue cheese, mozzarella, ser dojrzewający, crescenza; preparat serwatkowy (z mleka)], olej słonecznikowy, ekstrakt drożdżowy, sól jodowana, brokuły¹ (2,4 %), laktoza, śmietanka (2 %), czosnek¹, pieprz, gałka muszkatołowa, kurkuma¹, cebula¹, sól, aromaty (w tym mleko), białka mleka, tymianek¹, maltodekstryna, ¹Uprawiane w sposób zrównoważony.
Informacje dla alergików:
Zawiera: Mleko
Może zawierać: Seler, Zboża zawierające gluten, Jaja, Gorczyca, Soja
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g Fixu | Wartość odżywcza 100 g przygotowanego dania | Wartość odżywcza 1 porcji** dania | %* w ** |
---|---|---|---|---|
Energia | 1890 kJ / 450 kcal | 544 kJ / 130 kcal | 1360 kJ / 325 kcal | 16 % |
Tłuszcz | 23 g | 2,0 g | 5,1 g | 7 % |
w tym kwasy nasycone | 8,9 g | 0,6 g | 1,6 g | 8 % |
Węglowodany | 45 g | 23 g | 58 g | 22 % |
w tym cukry | 5,0 g | <0,5 g | 1,1 g | 1 % |
Błonnik | 1,4 g | 1,6 g | 4,0 g | |
Białko | 14 g | 4,4 g | 11 g | 22 % |
Sól | 8,4 g | 0,34 g | 0,85 g | 14 % |
*% referencyjnej wartości spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). | ||||
**1 porcja dania = 250 g. Opakowanie wystarcza do przygotowania 4 porcji. |
Producent:
Unilever Polska Sp. z o.o.
Al. Jerozolimskie 134,
02-305 Warszawa