KORECZKI SLEDZ SEKO PO KASZUBSKU 220G
Poniedziałek 25 Listopad 14:00 - 15:00
Seko Koreczki śledziowe po kaszubsku 220 g. , bez wzmacniaczy smaku, Polski Producent.
Marynowane kawałki śledzia z farszem pomidorowo-cebulowym, receptura prosto z Kaszub
Składniki: filety z A - śledzia atlantyckiego (Clupea harengus) lub B - śledzia bałtyckiego (Clupea harengus membras) - patrz nadruk przy numerze partii, olej rzepakowy, cebula, cukier, koncentrat pomidorowy, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy, kwas jabłkowy, mleczan wapnia, lakton kwasu glukonowego, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, substancje konserwujące: benzesan sodu, sorbinian potasu, aromat papryki.
Informacje dla alergików:
Zawiera: Ryba
Może zawierać: Seler, Zboża zawierające gluten, Skorupiaki, Jaja, Mleko, Gorczyca, Owies, Soja, Pszenica
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1289 kJ/ 311 kcal |
Tłuszcz | 28 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,8 g |
Węglowodany | 7,4 g |
w tym cukry | 6,7 g |
Białko | 7,8 g |
Sól | 1,9 g |
Producent:
SEKO S.A.
ul. Zakładowa 3
89-620 Chojnice,
Polska