Dr. Oetker Rigga Pizza z szynką i pieczarkami z sosem czosnkowym 270 g
(33,30 zł /kg)
Poniedziałek 25 Listopad 14:00 - 15:00
Dr. Oetker Rigga Pizza z szynką i pieczarkami z sosem czosnkowym 270 g. Pizza Rigga to wyjątkowa kompozycja różnorodnych dodatków, aromatycznych przypraw i pysznego sosu. Smakuje jak robiona w domu. Idealna dla każdego na każdą domową okazję.
Składniki: mąka pszenna, woda, 8,5 % szynka (mięso wieprzowe, woda, skrobia modyfikowana, białko sojowe, sól, glukoza, cukier, stabilizatory (polifosforany, trifosforany, azotyn sodu), substancja zagęszczająca (karagen), aromaty, przeciwutleniacz (askorbinian sodu)), 8,2 % ser (mozzarella, edamski), 6,8 % pieczarki, 5,1 % sos czosnkowy (śmietana, olej rzepakowy, woda, 1,6 % czosnek, sól, cukier, skrobia modyfikowana), cebula, koncentrat pomidorowy, olej rzepakowy, cukier, drożdże piekarskie, sól, skrobia modyfikowana, przyprawy, oregano.
Informacje dla alergików:
Zawiera: Mleko, Soja, Pszenica
Może zawierać: Gorczyca
Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18°C (w tym przez konsumenta) do daty na boku opakowania.
Produkt głęboko mrożony. Chronić przed rozmrożeniem! Produkt rozmrożony nie kwalifikuje się do ponownego zamrożenia!
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g | Wartość odżywcza 1 porcja (1 pizza) = 270 g | %* |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 864 kJ/205 kcal | 2332 kJ/555 kcal | 28 % |
Tłuszcz | 6,9 g | 19 g | 27 % |
w tym kwasy tł. nasycone | 2,1 g | 5,6 g | 28 % |
Węglowodany | 27 g | 74 g | 28 % |
w tym cukry | 3,7 g | 10 g | 11 % |
Błonnik | 1,4 g | 3,8 g | |
Białko | 7,5 g | 20 g | 40 % |
Sól | 0,97 g | 2,6 g | 43 % |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). |
Producent:
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk