'Kiełbasa śląska MORLINY 550 g
Sobota 23 Listopad 14:00 - 15:00
Morliny Kiełbasa śląska 550 g. , produkowane w Polsce, starannie wędzona.
Składniki: mięso wieprzowe (40 %), mięso drobiowe z kurczaka 27 %, woda, tłuszcz wieprzowy, skrobia ziemniaczana, błonnik pszenny bezglutenowy, sól, białko wieprzowe kolagenowe, skrobia kukurydziana modyfikowana, stabilizator E451, glukoza, maltodekstryna, substancja zagęszczająca: E407, przeciwutleniacze: E301, E315, ekstrakty przypraw, wzmacniacze smaku: E621, E631, przyprawy, aromat, aromat dymu wędzarniczego, substancja konserwująca: E250, jelito wieprzowe (osłonka jadalna)
Informacje dla alergików:
Zawiera: Pszenica
Może zawierać: Seler, Gorczyca, Soja
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Kraj pochodzenia: Polska
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1237 kJ / 299 kcal |
Tłuszcz | 27 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 11 g |
Węglowodany | 3,0 g |
- w tym cukry | 1,2 g |
Białko | 11 g |
Sól | 2,3 g |
Producent:
Animex Foods sp. z o.o.
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa